Online analiza

ALIMENTARIUS NUTRICIONIZAM

Sljedeći je upitnik namijenjen da nam pomogne da bolje razumijemo vaše prehrambene potrebe i da se što bolje pripremimo za naš prvi sastanak. Stoga Vas molimo da što detaljnije odgovorite na postavljena pitanja.

Osobni podaci

Opći tjelesni podaci

Opće tjelesno stanje

Prehrambene navike

Za kraj

Odaberite jednu ili više tema o kojim biste željeli razgovarati, kako bi bolje planirali sastanak i osigurali sve odgovore na Vaša pitanja o:

Prehrana

Zdravlje i wellness

Obiteljske prehrambene teme

Važne informacije

Koristim savjetodavne usluge tvrtke Alimentarius j.d.o.o.

Sastanak će mi pružiti informacije i upute o zdravstvenim činjenicama koji su pod mojom osobnom kontrolom: dijeti, prehrani i načinu života u cilju njegovanja svog zdravlja i opće dobrobiti.

Razumijem da nutricionističko savjetovalište Alimentarius j.d.o.o. (u daljnjem tekstu Savjetovalište) zapošljava formalno obrazovane nutricioniste a ne liječnika i ne daje medicinske savjete, niti će dijagnosticirati ili liječiti bilo koje zdravstveno stanje.

Shvaćam da savjetovanje o prehrani nije nadomjestak za dijagnozu i liječenje bolesti od strane liječnika, već pruža nutricionističku podršku i edukaciju o prehrani za već dijagnosticirano stanje, edukaciju kako bi poboljšao/la znanje o zdravlju, o hrani, dodacima prehrani i međusobnoj interakciji. Iako prehrambena podrška može biti važna potpora moje medicinske njege, razumijem da ove usluge nisu njena zamjena.

Medicinska evidencija, osobni podaci i povijest otkriveni nutricionistima su strogo povjerljivi, osim ako ne pristanem na dijeljenje svojih medicinskih i nutricionističkih podataka.

Kako bih imao koristi od savjetovanja o prehrani, shvaćam da mi je važno obavijestiti nutricioniste u Savjetovalištu o svim promjenama koje napravim u primjeni moje prehrane. Moja je odgovornost da odmah prijavim bilo kakve nuspojave ili probleme i da napravim potrebne prilagodbe u svom planu liječenja sa nutricionistima u Savjetovalištu. Neću smatrati tvrtku Alimentarius j.d.o.o. odgovornom za bilo kakve komplikacije koje su posljedica mog nepridržavanja bilo čega od gore navedenog.

Pristajem smatrati tvrtku Alimentarius j.d.o.o. i njegovo osoblje bezopasnim pri prigovorima ili šteti u vezi s našim zajedničkim radom. Ovo je ugovor između mene i tvrtke Alimentarius j.d.o.o. i razumijem da je to i oslobađanje potencijalne odgovornosti.

Otkazivanje

Kasno otkazivanje ili propušteni posjet stvara nepotrebne troškove koji se pravovremenim otkazivanjem mogu izbjeći jer Vaše vrijeme može popuniti drugi klijent.

Slijedom toga, molimo Vas da nas najkasnije 24 sata prije Vašeg termina obavijestite za bilo koje otkazivanje ili promjenu.

Termine možete otkazati putem poziva na naše telefonske brojeve ili putem elektroničke pošte.